Tietoa meistä

Bingoon.fi -nettibingon pelinjärjestäjinä toimivat suomalaiset aatteelliset ja yleishyödylliset yhdistykset, joilla on voimassa oleva bingolupa. Luvanhaltijat ovat pääasiassa paikallisia urheiluseuroja.

Netissä pelataan samoilla säännöillä ja samaan aikaan kuin eri paikkakunnilla sijaitsevissa pelihalleissa. Pelien tuotto ohjataan kunkin luvanhaltijan omaan kohteeseen, pääasiassa urheiluseurojen toiminnan tukemiseen.

Nettibingon operoinnista ja ylläpidosta vastaa suomalaisten urheiluseurojen omistama, vuonna 1971 perustettu Eventio Group.

Bingoon.fi -sivuston on tuottanut Air Dice Oy.

Luvanhaltijat

Bingoon.fi-arvat

Arpajaisluvan haltija ja luvan numero: Joensuun Seudun Urheilun Tuki ry RA/2023/672 ja RA/2023/673.

Arpojen myyntiaika ja -alue: 1.7.2023-30.6.2024 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Käytännön toimeenpanija: Eventio Group Oy (2345688-7), Kaarina, asiakaspalvelu@bingoon.fi

Voittosaldon voi pelata bingoon.fi-hallien bingopeleihin tai lunastaa lahjakorteiksi. Lisävoittoluokan voitoilla voi ostaa myös uusia arpoja. Kaikki voitot on lunastettava vuoden kuluessa voitosta.

Päävoitto: Päävoittojen (10 000 euron arvosta lahjakortteja) toimitusta varten toimeenpanija on yhteydessä voittajaan, joka saa päättää, minkä kauppaketjun lahjakortteja hän haluaa lunastaa.

Varojen käyttötarkoitus: Lasten ja nuorten paikallisiin ja alueellisiin liikunta- ja harrastekerhoihin ja leireihin sekä niiden varustehankintoihin.

Tuotto jaetaan käytettäväksi seuraaville tahoille:

Arvonnan suorittaminen: Arvonta on suoritettu Turun poliisilaitoksen valvonnassa tietokoneellisesti kaikkien arpojen kesken ennen myyntiajan alkamista.


Certified by Inspecta