PELIOHJEET

Bingoa pelataan netissä aivan samalla tavalla ja samaan aikaan kuin pelihallissa. Nettipelaaminen on mahdollista vain hallien ollessa auki.

Peliin pääsee mukaan luomalla itselleen pelitilin ja kirjautumalla sen jälkeen omilla tunnuksilla Bingoon.fi -palveluun.

Pelaaminen on todella helppoa: kun olet avannut tilin ja kirjautunut sisään, valitse pelihalli, osta kuponki ja seuraa jännittävää peliä. Saat tiedon voitosta automaattisesti.

Valittuasi mieleisesi pelihallin avaa pelisivu Pelaa-painikkeella. Voit pelata yhdellä tai useammalla pelilapulla.

LAPPUJEN OSTAMINEN

Voit ostaa bingolappuja pelitilisi pisteillä. Voit ostaa lisää pisteitä pelitilillesi ja ostaa bingolappuja pelin alkuun asti.

Bingolappu ostetaan klikkaamalla sitä. Voit ostaa lappuja pelin alkuun saakka. Voit peruuttaa ostettuja lappuja pelin alkuun asti klikkaamalla peruuta-nappia lapun alalaidassa.

Pelilaput voivat sisältää pelistä riippuen 1, 2 tai 3 ruudukkoa. Ruudukoissa on 5 × 5 numeroa eli jokainen ruudukko sisältää 25 numeroa väliltä 1–75.

1. pystyrivissä (B) on numerot 1–15
2. pystyrivissä (I) on numerot 16–30
3. pystyrivissä (N) on numerot 31–45
4. pystyrivissä (G) on numerot 46–60
5. pystyrivissä (O) on numerot 61–75

MITEN PELI KULKEE?

Yleisin bingon pelimuoto on 5 bingoa vaakariveittäin siten, että ensimmäiseen bingoon vaaditaan yksi vaakarivi, joka voi olla mikä vain ruudukon vaakariveistä. Seuraavaan eli toisen rivin bingoon vaaditaan kaksi vaakariviä jotka voivat olla mitkä vain samassa ruudukossa. Näin jatketaan kunnes tullaan viidennen rivin bingoon, jossa koko ruudukko on täynnä, eli kaikki saman ruudukon numerot ovat osuneet.

Joissain peleissä voidaan käyttää pysty-, vino-, kulma- ja ruutu täyteen -kuvioita. Ohjeet löytyvät pelihallin sivulta Peliohjeet-kohdasta. Joissain peleissä ruudukon keskimmäinen ruutu on vapaa ja silloin sekä pelihallissa että netissä myytävien lappujen keskimmäinen numero merkitään automaattisesti osuneeksi.

Peliohjeissa kerrotaan myös voittotaulukot peleille, joissa on erikoisvoittoja: esimerkiksi viimeisen numeron osuma ruudukon keskelle tuottaa suuremman voiton.

Pelisivulla näkyy vähimmäisaika pelin aloitukseen. Aivan tarkkaa pelin aloituksen ajankohtaa ei voida ilmoittaa, koska pelihallissa tapahtuvan myynnin kestoa ei voida määritellä tarkasti etukäteen. Kun pelihallin lappujen myynti on valmis, peli aloitetaan. Lappuja voi ostaa netissäkin todelliseen pelin alkuun asti vaikka arvioitu aloitus olisi viivästynyt ilmoitetusta.

Numeroita arvotaan, kunnes bingo löytyy joko paikan päällä pelihallissa tai nettipelaajien joukosta. Nettipelaajan bingot tarkistuvat automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia bingon ilmoittamisesta. Jos voittaja löytyy pelihallista, voitto annetaan henkilökohtaisesti suoraan voittajalle, mutta jos voittaja löytyy nettipelaajien joukosta, voittosumma lisätään voittajan pelitilin voittosaldoon. Numeroiden arvontaa jatketaan, kunnes seuraava bingo löytyy, ja tätä toistetaan kunnes kaikki peliin määritellyt bingot on pelattu.

Tämän jälkeen peli päättyy ja seuraavan pelin tiedot ilmestyvät pelisivulle.

ONGELMATILANTEET

Jos internetyhteytesi katkeaa kesken pelin tai suljet tietokoneen selaimen vahingossa, käynnissä ollut peli ja mahdolliset voittosi rekisteröityvät silti pelitilillesi. Voit tarkastella pelitapahtumiasi jälkikäteen sivulla Oma tili › Pelitilin tapahtumat.

Tekniikasta johtuen hallista tuleva livelähetys voi välillä jäädä jälkeen. Voit palauttaa lähetyksen oikea-aikaiseksi painamalla äänen pois ja takaisin päälle Äänet-napista. Löydät sen pelisivun vasemmasta alakulmasta.

Autamme toimistoaikana klo 9-16 puhelimessa 0403-110550 ja vastaamme mahdollisimman pikaisesti sähköpostiin osoitteessa asiakaspalvelu(at)bingoon.fi.

VOITTOJEN LUNASTUS

Bingossa ei Suomen lakien mukaisesti voida antaa palkinnoksi rahaa, mutta voittoina voidaan jakaa tavaroihin rinnastettavia osto- ja lahjakortteja.

Kun haluat lunastaa voittosi, mene Voittojen lunastus -sivulle. Valitse haluamasi voitot, ja lunasta ne pelitilisi voittosaldolla. Voit lunastaa voittoja vain bingosta voittamallasi saldolla. Voitot lähetetään viiden arkipäivän kuluessa postitse pelitililläsi ilmoitettuun osoitteeseen, joten pidäthän osoitteesi ajan tasalla. Pienin lunastettavan voiton arvo on 10 euroa. Voitot lähetetään vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.

OMA TILI

Oma tili -osiosta löydät kaiken omien asetuksiesi, tietojesi ja pelitapahtumiesi hallinnoimiseen. Pääset esimerkiksi tarkastelemaan pelitilisi tapahtumia Pelitilin tapahtumat -sivulla ja muuttamaan tietojasi Käyttäjätietosi -sivulla. Varsinkin osoitteen pitäminen ajan tasalla on tärkeää, koska voittosi lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen.

Pelirajat-sivulla voit itse asettaa panostus-, talletus- tai aikarajoituksia pelaamisellesi. Oletusarvoisesti rajat on asetettu maksimiinsa, mutta voit itse laskea niitä helposti. Voit muuttaa pelirajoituksia niin usein kuin haluat.

Panostusraja määrittelee rajan summalle, jolla voit maksimissaan ostaa lappuja. Se ei siis ole häviöraja. Kun rajasi täyttyy, et voi enää ostaa uusia lappuja, vaikka olisit voitolla tai sinulla olisi käyttämättömiä bonuspisteitä. Rajojen laskeminen tulee voimaan välittömästi, mutta nostaminen viiveellä. Lue lisää Pelirajat -sivulta.

Lisäksi voit Pelitauko-sivulla itse halutessasi jäädyttää pelitilisi määräajaksi.

BONUSPISTEET (PELIRAHA)

Ilmaisilla bonuspisteillä voit ostaa lappuja samaan tapaan kuin rahalla ostetuillakin pisteillä. Bonuspisteillä ei voi lunastaa palkintoja.

Uuden pelaajan bonus: saat rekisteröitymisen yhteydessä kymmenen bonuspistettä.

Ensimmäisen talletuksen bonus: saat ensimmäisen talletuksesi yhteydessä bonuksen, joka vaihtelee talletuksen määrästä riippuen. 10€ talletuksesta saat kaksi bonuspistettä, 25€ talletuksesta seitsemän bonuspistettä, 50€ talletuksesta 20 bonuspistettä, ja 100€ talletuksesta 50 bonuspistettä.

Kerro kaverille -bonus: saat 10€ arvosta bonuspisteitä, kun kutsut kaverisi Bingoon.fi -käyttäjäksi. Ystäväsi saa kymmenen bonuspistettä rekisteröityessään. Kerro kaverille -bonus maksetaan sinulle kutsutun kaverin ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Jotta voit saada tämän bonuksen, kutsumiseen on käytettävä Bingoon.fi Kutsu kaveri -lomaketta. Sinä rekisteröidyt kutsujaksi vain jos kaverisi tulee Bingoon.fi-sivustolle kutsusähköpostissa olevan linkin kautta.

Kaveriviikot -bonus: Sama kuin Kerro kaverille -bonus, mutta kutsuja saa 25€ arvosta bonuspisteitä.

Synttäribonus: jos olet sallinut sähköpostin vastaanottamisen Bingoon.fi -palvelulta, saat syntymäpäivänäsi sähköpostiisi synttärionnittelun ja 20 bonuspisteen talletuskoodin, jonka voit käyttää pisteoston yhteydessä. Koodi on kertakäyttöinen ja voimassa yhden kuukauden ajan syntymäpäivästäsi eteenpäin.

VOITTOJEN VANHENEMINEN

Arpajaislain mukaan bingovoitot on lunastettava tai käytettävä uusiin peleihin yhden vuoden kuluessa niiden voittamisesta.

Pelijärjestelmä valvoo pisteiden käyttöä automaattisesti. Pelitilillä olevista vanhenevista pisteistä lähetetään sisäinen viesti sekä ilmoitus sähköpostiin pelitilin omistajalle.

Ilmoitus lähetetään sähköpostitse yhtä kuukautta ennen kuin pisteet vanhenevat. Pisteiden vanhennuttua ne poistetaan automaattisesti pelitililtä.